Vélemény

19 éves koromban kerültem először kapcsolatba az autóvezetéssel. Akkor még Miskolcon, egy ottani autósiskolánál álltam neki megszerezni a jogosítványt. Az oktatóm nem sokat tanított, de cserébe türelmetlen volt és egymásnak ellentmondó dolgokat mondott, így az első sikertelen forgalmi vizsga után úgy is döntöttem, hogy nem szeretnék heti kétszer két órát szorongással tölteni, szóval abbahagytam.
10 évig úgy is gondoltam, hogy ezek után nekem nincs szükségem jogosítványra, de valami változott, és gondoltam megpróbálom megint.
Egy ismerősöm ajánlotta a Nyugi Autósiskolát és Tűzkő Andrást. A korábbi tapasztalataim miatt már alapból volt egy mentális gát bennem az autóvezetéssel kapcsolatban, így nem számítottam sok jóra. Ennek ellenére nagyon pozitív élményeim voltak, az órák jó hangulatban teltek, nem tapasztaltam semmilyen türelmetlenséget András részéről, rengeteg dolgot tanultam, amit az előző auótiskolánál valahogy nem mondtak el. Pár hónap múlva meglett a jogosítvány is, azóta pedig levezettem 14 ezer kilométert, komolyabb probléma nélkül. És ami a legjobb, hogy már nem szorongok, ha autóba kell ülni.